URL | Fluvial P removal
17062
page,page-id-17062,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Fluvial P removal

Excés de fòsfor (P) i activitat humana en ecosistemes fluvials: dinàmica del P, biomarcadors microbians i estratègies per a la seva remediació.

DJI_0028
Logo_Fluvial Premoval

Fluvial-Premoval, aborda la contaminació per fòsfor (P) en ecosistemes fluvials, un problema ambiental extremadament rellevant i complexe amb implicacions a llarg termini i a escala mundial, de difícil solució i que s’espera que augmenti en el futur.

 

Fluvial-Premoval proposa un enfocament transdisciplinari i integrador, amb idees innovadores derivades de principis i mètodes de recerca avançada en àrees d’investigació complementàries (biogeoquímica fluvial, ecotoxicologia microbiana i ecologia de la restauració) en col·laboració amb altres grups de recerca, empreses i actors socials interessats en aquest problema ambiental i de qualitat de l’aigua.

 

L’objectiu central de Fluvial-Premoval és obtenir informació sobre els factors i mecanismes que controlen la dinàmica del P en els ecosistemes fluvials sotmesos a pressions humanes i examinar com les comunitats microbianes del biofilm fluvial integren les pressions associades a la disponibilitat de fòsfor.

 

Fluvial-Premoval vol proporcionar coneixement i eines per als agents del territori que els permetin avaluar els problemes associats amb la biodisponibilitat de P i ajudar a mitigar-ne els efectes en els ecosistemes fluvials.

 

 

 

Per a més informació: fluvialpremoval.eu/