URL | Fluvial P Removal
17539
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17539,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Fluvial-Premoval

EXCÉS DE FÒSFOR (P) I ACTIVITAT HUMANA EN ECOSISTEMES FLUVIALS: DINÀMICA DEL P, BIOMARCADORS MICROBIANS I ESTRATÈGIES PER A LA SEVA REMEDIACIÓ.

Fluvial-Premoval, aborda la contaminació per fòsfor (P) en ecosistemes fluvials, un problema ambiental extremadament rellevant i complexe amb implicacions a llarg termini i a escala mundial, de difícil solució i que s’espera que augmenti en el futur.

 

Fluvial-Premoval proposa un enfocament transdisciplinari i integrador, amb idees innovadores derivades de principis i mètodes de recerca avançada en àrees d’investigació complementàries (biogeoquímica fluvialecotoxicologia microbiana i ecologia de la restauració) en col·laboració amb altres grups de recerca, empreses i actors socials interessats en aquest problema ambiental i de qualitat de l’aigua.

 

L’objectiu central de Fluvial-Premoval és obtenir informació sobre els factors i mecanismes que controlen la dinàmica del P en els ecosistemes fluvials sotmesos a pressions humanes i examinar com les comunitats microbianes del biofilm fluvial integren les pressions associades a la disponibilitat de fòsfor.

 

Fluvial-Premoval vol proporcionar coneixement i eines per als agents del territori que els permetin avaluar els problemes associats amb la biodisponibilitat de P i ajudar a mitigar-ne els efectes en els ecosistemes fluvials.

 

 

 

Per a més informació: https://www.ceab.csic.es/projecte/exces-de-fosfor-p-i-activitat-humana-en-ecosistemes-fluvials-dinamica-del-p-biomarcadors-microbians-i-estrategies-per-a-la-seva-remediacio/