URL | Operandum
16871
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16871,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

Operandum

Laboratoris al aire lliure com a eina per gestionar riscos hidro-meteorològics usant solucions basades en la natura.

Les solucions basades en la natura (NBS) són solucions inspirades i recolzades per la natura. Aquestes solucions proporcionen beneficis mediambientals, socials i econòmics que ajuden a construir la capacitat de resiliència aportant elements naturals a les ciutats i paisatges.

 

El projecte OPERANDUM està finançat per la Unió Europea dins el marc del projectes H2020 i té com objectiu proporcionar les eines i mètodes per a la demostració i adaptació al mercat de noves solucions naturals per a reduir riscos hidrometeorològics.

 

OPERANDUM està basat en laboratoris al aire lliure (OAL), un nou concepte de laboratoris vius que donaran una visió més amplia d’àrees naturals i rurals. En els OAL, s’estan dissenyant, provant i implementant innovadores soluciones basades en la naturalesa (NBS) que estan sent exposades a les diferents organitzacions del projecte i a la gent local de la zona. Es proposa donar evidències científiques per a la utilitat de les NBS i les millors pràctiques per al seu disseny basat en processos participatius.

 

 

Read more: https://www.operandum-project.eu/