Doctora en Biologia, la seva recerca es centra en la biogeoquímica del nitrogen, fòsfor i carboni en els rius i zones de ribera, les interaccions hidrològiques i biològiques entre aquests dos sistemes i com el canvi global, especialment l’activitat urbana, afecta aquests processos.
Llicenciat en Biologia, la seva activitat professional es centra en la gestió i restauració del paisatge. Expert en bioenginyeria. És Vicepresident de la Associació Espanyola de Enginyeria del Paisatge (AEIP) i membre de la Junta directiva de l’European Soil & Water Engineering Group (ESWEG).
Doctora en Biologia, la seva recerca es centra en l’estudi de l’estructura, dinàmica i funció de comunitats aquàtiques i ecosistemes dominats per plantes en zones marines costeres, aiguamolls i aigües continentals (rius i llacs).
Doctor en Biologia, la seva recerca es centra en la biogeoquímica dels ecosistemes aquàtics i en el processat de la matèria orgànica dissolta en ecosistemes fluvials. Director del Departament d’Ecologia de la Universitat de Barcelona, també dirigeix el Centre de Recerca d’Alta Muntanya (CRAM-Vielha).
Doctora en Biologia, la seva recerca es centra en estudiar com el canvi climàtic i les activitats antròpiques distorsionen el funcionament i l'estructura dels sistemes aquàtics i terrestres, i com això acaba afectant a la seva capacitat d'assimilar i retenir nutrients a diferents escales temporals i espacials.
Llicenciat en Biologia, actualment la seva activitat professional es centra en la gestió i recuperació d’espais fluvials a la Conca del riu Besòs. Expert en el tractament d’aigües residuals. Fou Cap de planta de l’estació depuradora d’Aigües residuals de Montornès del Vallès i responsable de control d’abocaments del Consorci.
Doctor en Biologia, la seva recerca es centra en la biogeoquímica fluvial i més concretament a entendre com l’activitat humana afecta a la capacitat dels rius a processar els nutrients, principalment nitrogen i carboni.
Llicenciada en Biologia, la seva recerca es centra en el processos biogeoquímics fluvials i com les plantes i comunitats microbianes poden millorar la qualitat de l'aigua dels rius afectats per efluents de EDAR.
Graduat en Enginyeria Agroambiental i del Paisatge, actualment la seva activitat professional es centra en l’àmbit de la bioenginyeria per a la restauració i gestió del paisatge.
Col·labora en diferents projectes europeus de recerca.
Doctor en Biologia, la seva recerca és en l'àmbit de l'Ecologia Microbiana i la Microbiologia Ambiental, principalment d'ambients aquàtics i aeris, però també de la microbiota d'animals. Les activitats de recerca actuals estan orientades a l'estudi de la diversitat, dinàmica i els aspectes funcionals i adaptatius de les comunitats microbianes en els ambients naturals.
Doctora en Biologia per la Universitat de Barcelona, on va estudiar les interaccions entre la morfologia, la hidrologia i el processat de nutrients als rius. Actualment la seva recerca es centra en entendre el funcionament dels rius modificats per l’activitat humana.
Doctor en Ecologia Microbiana, investiga el microbioma ambiental y les lleis ecològiques i evolutives que el governen i com la biodiversitat i biogeoquímica es modulen mútuament, utilitzant eines de biologia molecular, genòmica i ecoinformàtica i el marc conceptual de l’ecologia general.